Najnovšie recenzie zo sekcie Tónovacie krémy
Ľahký CC krém na bežné denné použitie dobrej kvality. Nemám veľa skúseností s dekorativnou kozmetikou, používam len občasné a výnimočne, mam 77 rokov ☺️
Používam týždeň som spokojna
Používam roky, nenápadný, ale splní účel
Kúpené po skúsenosti so vzorkou. Výborne sa prispôsobí pleti, rozjasňuje, má príjemnú konzistenciu a teda sa s ním aj dobre pracuje. Vhodný na každodenné nosenie. Odporúčam hlavne pokiaľ nepotrebujete vyššie krytie a chcete hlavne zjednotiť ton pleti, aj keď je možné ho trochu vrstviť a zakryť tak pripadne menšie nedokonalosti. Ako výhodu vidím aj SPF 40. V porovnaní s make-upom vyzerá aj po niekoľkých hodinách stále dobre. Cena je podľa mňa vzhľadom na výhody a pridané SPF adekvátna.
veľmi pekná farba, dobrá práca s produktom
- Kvalitny
Nie je zlý, ale menej krycí, ako som čakala. Ale zas, dobre a ľahko sa zapracuje do pleti. Je ľahký, nevytvorí efekt masky. Na kvalitnú pleť, je fajn, ak sú väčšie nedostatky, tie už až tak nezakruje. Ale inak je príjemný. Taký ľahký až stredný efekt. Na leto bude asi naj. Len si musím kúpiť tmavší odtieň.
Tento zázrak, a nepreháňam, je ozaj ako zahaliť sa do perlového závoja. Úžasne vonia, konzistencia luxusná, pleť po ňom ako jemný porcelán. Nehrudkuje, je ľahučký a dobre sa potom pracuje aj s make-upom, a ten aj dlhšie vydrží. Rozžiari, rozmanzná, zlepsí pleť. Paráda.
- Rýchlo sa vstrebáva a rýchlo účinkuje.
- Ľahko sa nanáša.
- Nie je ho vidieť na pleti.
- Príjemná vôňa.
je kvalitný
Malo kryci,ale to bb kremy su
- výborný krém na zjednotenie pleti ,dobre sa roztiera ,vhodný na citlivú pleť. Používam len tento opakovane.
Mohli by krém dávať do iného obalu tento je veľmi nepraktický , lebo je tvrdý a na konci použitia sa ťažko vyberajú posledné zbytky krému.
Veľmi pekne rozžiari pleť.
- Vyborne krytie
- Sivaste odtiene
Vyborny kryci CC krem, ktory neupchava pory. Mam rozsirene pory a akykolvek makeup mi ich upchava. Tento krem je vyzivujuci a nemam pocit napnutej vysusenej pleti.
- Mam ho vyskusany, niekolko rokov ho používam, je o 10-11eur drahší v lekárni dr.Max, aj s balnym, dopravou a packetom je dobrá cena, doporucujem kúpiť v tejto firme brasty.sk
- nádherné balenie, skvelý dizajn
- dávkovanie pumpičkou je maximálne šetrné, hygienické
- stačí len malé množstvo rozotrieť a po chvíli vidieť, že je pleť zjednotená
- nie je mastný ani hutný
- skvelo prekrýva nedokonalosti pleti
- pôsobí aj liečivo, hoci nevysušuje
- ja som nadšená :-)
Krásne kryje, dobrá konzistencia a dist veľké balenie. Za mňa najlepšia voľba
- Veľmi príjemný bb krém
- Super zloženie
- Dobre sa rozotiera
- Nič
Najnovšie bb ktoré som vyskúšala na moju citlivú pleť. Super zloženie. Myslím ze nateraz ostanem pri tomto bb dlho pretože vyhovuje mojej pleti. Zjednotí mi pleť.
- Výborne kryje a vonia
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »