Najnovšie recenzie zo sekcie Tónovacie krémy
Mastný, lesklý, ťažký, zvýrazňuje póry.
Čakala som odtieň viac do ružova, keďže som si objednala Rose Ivory, no na tvári oxiduje do žlto -olivova.
Je veľmi krycí, čakala som krytie ako pri klasických BB krémoch, ale tento kryje viac ako môj obľúbený makeup, skúšam ich teda zmiešať a spojiť dokopy, no moje dojmy bohužiaľ bojujú.
Som trošku sklamaná, nakoľko od tejto značky mam aj BHA peeling a som veľmi spokojná.
Odporúčam skôr dokonalým pletiam ktoré chcú mat glow efekt, inak UV ochranu neoceníte.
Veľmi dobre krytie a ochrana pleti
Najlepší BB Cream ktoré som mala, ma veľmi dobre natiera a výborne pokrytie + SPF vysoké, pre mňa
- Prijemna textúra dobre rozotieratelny .
Krásne zmatni pokožku
L'Oréal Paris Tónujúci balzam 4v1 Age Perfect 4-in-1 Tinted Balm 10 Fair 18 ml
Pridané: 15. júna 2023
(naposledy upravené 15. júna 2023)
Zakúpený v Dr.Max lekáreň
- Good
- kvalitný
- Jemná ľahká textúra
- Po nanesení zostane tvár všade lesklá a stačí sa len obtrieť a zotrie sa vám hneď make-up
Objednala som si ho už 2x no tentoraz aj s coverom od vás a stále skúšam
Nevýhoda je keď sa náhodou niekde dotknem na tvári make-up si zotriem
No čo ma láka na tomto makeupe je,po nanesení zostane pekná tvár.No zas lesklá S tým coverom od vás by mi to malo vydržať celý deň,no nieje tak :( Stále skúšam dávam tomu šancu
- Krém kryje celkom dobre, dobre sa rozotiera, zjednotí pleť. 21 je tak trochu dosiva, na bledú pleť OK, na opálenú si zvolím o č. tmavší.
- Jemny,
- Skvelý.
- Prirodzený.
- Výborné krytie.
- Super prispôsobenie pleti
Spokojnosť
Spokojnosť
Mne vyhovuje poznám ho, ale to si musi každy skusiť.
- Dlhotrvácny
- Ľahko sa rozotiera
- Pekné odtiene
- Dobré krytie
- Dobrélé krytie
- Pre mňa svetlý odtieň a pre moju pleť pocit suchej pleti.
veľká spokojnosť
- Max. Spokojnosť
- Je alergickij
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »